Call for ECDC Fellowship Programme (EPIET & EUPHEM) cohort 2020

The call for applications for the EU-track cohort 2020 of the ECDC Fellowship Programme is now open. Interested candidates can apply to become a fellow in one of the two paths offered by the Programme: EPIET field epidemiology and EUPHEM public health microbiology.
Deadline for application is 8 September 2019, at 24.00 CEST.

Call for ECDC Fellowship Programme (EPIET & EUPHEM) cohort 2020

https://ecdc.europa.eu/en/news-events/call-ecdc-fellowship-programme-epiet-euphem-cohort-2020

The call for applications for the EU-track cohort 2020 of the ECDC Fellowship Programme is now open. Interested candidates can apply to become a fellow in one of the two paths offered by the Programme: EPIET field epidemiology and EUPHEM public health microbiology.


Deadline for application is 8 September 2019, at 24.00 CEST.

Both paths are recruiting applicants for a two-year training to enable the fellow to carry out activities related to surveillance, outbreak investigation and control of communicable disease threats. In addition, the training will include activities related to the area of public health management, applied public health microbiology and laboratory research, communication and teaching.

 

Applicants must be nationals of an EU/EEA (1) country and should have experience in public health, epidemiology or microbiology.

 

The fellowship starts 11 September 2020.

To submit an application, please read the calls for application and the rules governing the ECDC Fellowship Programme on the Fellowship page.

Read more about EPIET and EUPHEM, and see examples of projects conducted by former fellows.

Read more about the training on the ECDC website.


Meer nieuws

 • NVIB Wetenschapscommissie Webinar
  23 mei 2024 Van harte nodigen we je uit voor de komende webinar van de NVIB-wetenschapscommissie op donderdag 30 mei van 13.00-14.00u. Karine van ’t Land, jeugdarts en voorzitter van KAMG, en Brigit Toebes, hoogleraar gezondheidsrecht, zullen ons meer vertellen over ‘Legal Epidemiology’. Lees meer
 • NVIB Tweedaagse 2023 programma
  04 dec. 2023 Het programma is bekend! Lees meer
 • Standpunt Werkgroep Artsen Vaccinaties NVIB
  16 aug. 2023 De Werkgroep Artsen Vaccinaties (WAV) van de NVIB heeft een standpunt geformuleerd ten aanzien van het vrije markt vaccinatieaanbod door GGD-en. Dit zijn vaccinaties die niet tot een programma behoren en niet vanuit de basiszorgverzekering worden vergoed. Lees meer
 • Visiedocument arts M+G IZB
  06 dec. 2022 We kunnen veel leren uit de bestrijding van Covid-19, ook over de inzet van de arts M+G IZB. De overheid stelt ruime middelen ter beschikking om de infectieziektebestrijding te versterken en er lop... Lees meer

Terug naar nieuwsoverzicht