NVIB Wetenschapscommissie Webinar

Van harte nodigen we je uit voor de komende webinar van de NVIB-wetenschapscommissie op donderdag 30 mei van 13.00-14.00u. Karine van ’t Land, jeugdarts en voorzitter van KAMG, en Brigit Toebes, hoogleraar gezondheidsrecht, zullen ons meer vertellen over ‘Legal Epidemiology’.

Van harte nodigen we je uit voor de komende webinar van de NVIB-wetenschapscommissie op donderdag 30 mei van 13.00-14.00u. Karine van ’t Land, jeugdarts en voorzitter van KAMG, en Brigit Toebes, hoogleraar gezondheidsrecht, zullen ons meer vertellen over ‘Legal Epidemiology’. In dit relatief nieuwe onderzoeksveld wordt onderzoek gedaan naar de effecten van wetten en regels die, direct en indirect, bedoeld en onbedoeld, invloed hebben op (on)gezondheid. Hiervoor is samenwerking tussen public health-experts, epidemiologen en experts in gezondheidsrecht essentieel. Raak geïnspireerd hoe jouw inzicht en kennis van de (dagelijkse) praktijk hier een rol in speelt!

Geaccrediteerd voor 1 punt door ABSG

Klik hier om je in te schrijven voor het webinar

Inschrijven kan tot het moment van aanvang van het webinar.

Na inschrijving ontvang je per e-mail een deelnemers-link.

Meer nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht