NVIB Tweedaagse 2023 programma

Het programma is bekend!

Op 7 en 8 december 2023 vindt de NVIB Tweedaagse plaats in De Werelt in Lunteren.

Het thema is dit jaar “De Duurzame Arts M+G IZB”

Wil je je nog aanmelden, stuur dan een mail naar info@nvib.net


Meer nieuws

  • Standpunt Werkgroep Artsen Vaccinaties NVIB
    16 aug. 2023 De Werkgroep Artsen Vaccinaties (WAV) van de NVIB heeft een standpunt geformuleerd ten aanzien van het vrije markt vaccinatieaanbod door GGD-en. Dit zijn vaccinaties die niet tot een programma behoren en niet vanuit de basiszorgverzekering worden vergoed. Lees meer
  • Visiedocument arts M+G IZB
    06 dec. 2022 We kunnen veel leren uit de bestrijding van Covid-19, ook over de inzet van de arts M+G IZB. De overheid stelt ruime middelen ter beschikking om de infectieziektebestrijding te versterken en er lop... Lees meer

Terug naar nieuwsoverzicht