Leden gezocht!!

Voor een aantal functies en commissies worden leden gezocht..
Bij interesse, meld je aan!!

Zoals bij het ALV is genoemd worden voor een aantal functies en commissies leden gezocht.

Bij interesse of vragen neem contact op via info@nvib.net of een van de bestuursleden...

 Leden gezocht voor de onderwijscommissie (OC)

 Leden gezocht voor de hernieuwde vorming van een PR-commissie

 Nieuw lid ABSG-accrediteur gezocht

 Nieuw lid gezocht voor de kascontrolecommissie

 Nieuw plaatsvervangend lid RGS gezocht

Meer nieuws

 • Najaarscongres NVMM "het infectieziektelandschap post-COVID-19"
  25 jun. 2024 Dit jaar organiseren de Nederlandse Vereniging voor Medische Microbiologie (NVMM) en de Nederlandse Vereniging voor Infectieziektebestrijding (NVIB) gezamenlijk het NVMM-najaarscongres! Het congres vindt plaats op 5 november in stadion Galgenwaard, Utrecht. Accreditatie is aangevraagd. Lees meer
 • NVIB Wetenschapscommissie Webinar
  23 mei 2024 Van harte nodigen we je uit voor de komende webinar van de NVIB-wetenschapscommissie op donderdag 30 mei van 13.00-14.00u. Karine van ’t Land, jeugdarts en voorzitter van KAMG, en Brigit Toebes, hoogleraar gezondheidsrecht, zullen ons meer vertellen over ‘Legal Epidemiology’. Lees meer
 • NVIB Tweedaagse 2023 programma
  04 dec. 2023 Het programma is bekend! Lees meer
 • Standpunt Werkgroep Artsen Vaccinaties NVIB
  16 aug. 2023 De Werkgroep Artsen Vaccinaties (WAV) van de NVIB heeft een standpunt geformuleerd ten aanzien van het vrije markt vaccinatieaanbod door GGD-en. Dit zijn vaccinaties die niet tot een programma behoren en niet vanuit de basiszorgverzekering worden vergoed. Lees meer

Terug naar nieuwsoverzicht