NVIB Wetenschapscommissie Webinar

Locatie: webinar

We verwelkomen je graag bij een exclusief webinar waarin we de schijnwerpers richten op twee ambitieuze arts-onderzoekers van GGD Nijmegen/ Radboud - Laura Boogaard en Daphne Bussink-Voorend! Laura onderzoekt de risico’s op infectieziekten voor arbeidsmigranten en Daphne verdiept zich in de vaccinatiebereidheid en hoe die te verbeteren.

Tijdens deze boeiende live-sessie zullen Laura en Daphne in gesprek gaan met Christian Hoebe en Ewout Fanoy. Naast hun belangrijkste inhoudelijke leerpunten willen we bovenal horen hoe ze onderzoek doen. Verwacht dus een levendig interview waarin we niet alleen duiken in hun professionele reis, maar ook in hun persoonlijke drijfveren. Wat is de cultuur op hun werkplek? Hoe houden ze hun onderzoek gaande? Welke uitdagingen hebben ze ervaren en wat waren hun grootste successen? En natuurlijk willen we weten hoe ze hun onderzoeksresultaten gaan inzetten in de praktijk.

Tijdens dit interview nemen we je, dankzij persoonlijke verhalen, mee achter de schermen van de onderzoekspraktijk bij een GGD. Er is ruimte om vragen te stellen aan Laura en Daphne via de Q&A.