Debatavond vaccineren (afd. zorg en welzijn D66 Utrecht

Op 25 november a.s. organiseert de thema-afdeling Zorg en Welzijn van D66 een debatavond over vaccineren. Die avond debatteren onder meer dr. Patrica Bruijning (UMCU), Sanne Windey (journalist en moeder), prof. dr. Enny Das (Radboud Universiteit), dr. Roland Pierik (UvA) én Tweede Kamerlid Antje Diertens over diverse onderwerpen op het gebied van vaccineren.

Locatie: UMCU, Heidelberglaan 100 in Utrecht, Gele collegezaal
Organisatie: D66 - thema-afdeling Zorg en Welzijn

Naar website

Op 25 november a.s. organiseert de thema-afdeling Zorg en Welzijn van D66 een debatavond over vaccineren. Die avond debatteren onder meer dr. Patrica Bruijning (UMCU), Sanne Windey (journalist en moeder), prof. dr. Enny Das (Radboud Universiteit), dr. Roland Pierik (UvA) én Tweede Kamerlid Antje Diertens over diverse onderwerpen op het gebied van vaccineren. Het zal daarbij onder meer gaan over de gevolgen van de dalende vaccinatiegraad, twijfels bij ouders, communicatie over vaccinaties, ethische dilemma’s en mogelijke politieke vraagstukken en oplossingen.

Meer agendapunten