Aftrap Digitale Leerweken 2018

Live online-uitzending, gevolgd door een maand lang digitale leerweken. Meld je aan voor de aftrap en/of maak alvast een account aan voor de digitale leerweken!

Locatie: De Balie, Kleine-Gartmanplantsoen 10, Amsterdam
Organisatie: Soa Aids Nederland
Accreditatie: Accreditatiebureau Sociale Geneeskunde (AbSg) (Toegekend 2 punte

Naar website

Op 19 november organiseert Soa Aids Nederland als aftrap van de Digitale Leerweken 2018: ‘Op naar nul nieuwe hiv-infecties’, vanuit De Balie in Amsterdam

Een live online uitgezonden programma waarin zorgprofessionals, cliënten en beleidsmakers in discussie gaan over hoe we in 2030 Nederland naar nul nieuwe hiv-infecties krijgen.

De uitzending is live online te volgen, maar je kunt er ook fysiek bij zijn en deelnemen aan de discussie.Lijkt het je interessant om aanwezig te zijn? Geef je dan nu op. Wees er snel bij want we hebben 50 plekken beschikbaar! digitaalleren@soaaids.nl ovv: live uitzending


Tevens kun je alvast een account in de digitale leeromgeving aanmaken om tijdens de digitale leerweken één of meerdere van de 7 nieuwe workshops en/of de nieuw ontwikkelde webinar te doen. Ga hiervoor naar de website (zie URL).

Meer agendapunten

 • SAVE THE DATE 1 februari 2020 INFECTIEZIEKTEN Nascholing
  01 feb. 2020
 • Debatavond vaccineren (afd. zorg en welzijn D66 Utrecht
  25 nov. 2019 Op 25 november a.s. organiseert de thema-afdeling Zorg en Welzijn van D66 een debatavond over vaccineren. Die avond debatteren onder meer dr. Patrica Bruijning (UMCU), Sanne Windey (journalist en moeder), prof. dr. Enny Das (Radboud Universiteit), dr. Roland Pierik (UvA) én Tweede Kamerlid Antje Diertens over diverse onderwerpen op het gebied van vaccineren.
 • KAMG Congres Kwetsbare personen, Kwetsbare groepen
  22 nov. 2019 Artsen Maatschappij en Gezondheid beschermen en bevorderen hun gezondheid Onze samenleving kent veel kwetsbare groepen en personen. Hier iets aan doen, is een van de belangrijkste opgaven van artsen maatschappij en gezondheid. Het kan gaan om kinderen, ouderen, migranten, vluchtelingen, dak- en thuislozen, seksuele minderheden, mensen die in armoede leven, gedetineerden. En mensen die getroffen zijn door wachtlijsten in de zorg, milieuvervuiling, slechte woningen, slechte toegang tot de zorg, huiselijk geweld, de lijst lijkt eindeloos.
 • NVIB 2-daagse: “Doorkijk naar de toekomst”
  14 nov. 2019 De NVIB 2-daagse: kennisverbreding, kennisuitwisseling, kennismaking en collega's ontmoeten op een bijzondere locatie in Oegstgeest, met zicht op de duinen.
 • Implementeren kun je leren (VAV nascholing)
  10 okt. 2019 Het doel van onderzoek in de Public Health is de gezondheid van de bevolking te verbeteren door vragen uit praktijk te beantwoorden, en de nieuwe kennis toe te passen. Toepassing is cruciaal want onderzoeksresultaten die maar in de la blijven liggen, dragen in ieder geval niet bij tot het verbeteren van de gezondheid van de bevolking.
 • RAC nascholing middag "juridische voetangels en klemmen binnen de IZB"
  30 sep. 2019 Maandag 30 september wordt de jaarlijkse RAC-scholing georganiseerd met als thema ’Juridische voetangels en klemmen binnen de infectieziektebestrijding'. Zet deze datum alvast in je agenda!
 • 2-daagse masterclass vaccins
  26 sep. 2019 Op 26 en 27 september 2019 is de tweedaagse Vaccinology Masterclass in Doorn. Het programma geeft een overzicht van de wetenschappelijke stand van zaken op het gebied van de ontwikkeling en toepassing van vaccins in relatie tot het immuunsysteem.
 • ECCMID 2019
  13 apr. 2019 29th European Congress of Clinical Microbiology & Infectious Diseases