Aftrap Digitale Leerweken 2018

Live online-uitzending, gevolgd door een maand lang digitale leerweken. Meld je aan voor de aftrap en/of maak alvast een account aan voor de digitale leerweken!

Locatie: De Balie, Kleine-Gartmanplantsoen 10, Amsterdam
Organisatie: Soa Aids Nederland
Accreditatie: Accreditatiebureau Sociale Geneeskunde (AbSg) (Toegekend 2 punte

Naar website

Op 19 november organiseert Soa Aids Nederland als aftrap van de Digitale Leerweken 2018: ‘Op naar nul nieuwe hiv-infecties’, vanuit De Balie in Amsterdam

Een live online uitgezonden programma waarin zorgprofessionals, cliënten en beleidsmakers in discussie gaan over hoe we in 2030 Nederland naar nul nieuwe hiv-infecties krijgen.

De uitzending is live online te volgen, maar je kunt er ook fysiek bij zijn en deelnemen aan de discussie.Lijkt het je interessant om aanwezig te zijn? Geef je dan nu op. Wees er snel bij want we hebben 50 plekken beschikbaar! digitaalleren@soaaids.nl ovv: live uitzending


Tevens kun je alvast een account in de digitale leeromgeving aanmaken om tijdens de digitale leerweken één of meerdere van de 7 nieuwe workshops en/of de nieuw ontwikkelde webinar te doen. Ga hiervoor naar de website (zie URL).

Meer agendapunten

 • ECCMID 2019
  13 apr. 2019 29th European Congress of Clinical Microbiology & Infectious Diseases
 • KAMG-congres 2018 Public health: als ik bedoel wat u begrijpt
  14 dec. 2018 KAMG-congres 2018: Effectief communiceren over publieke gezondheid
 • EUPHA (11e EPH conferentie)
  28 nov. 2018 11th European Public Health Conference Winds of change: towards new ways of improving public health in Europe
 • ESCAIDE 2018 op Malta
  21 nov. 2018 Leading European Scientific Conference on Applied Infectious Disease Epidemiology
 • KNAW symposium: Vaccination
  22 okt. 2018 Symposium Vaccination: scientific and social perspectives Vaccination has long been considered one of the greatest advances in medicine, since it was shown to be major way to combat communicable diseases in humans and animals. In recent years vaccination has become a the subject of controversy with doctors, scientists and vaccine producers coming under attack. This conference, which follows the recent commentary of the European Academies Science Advisory Council (EASAC) and the Federation of European Academies of Medicine (FEAM) on vaccination in Europe, will identify the scientific issues relevant to future vaccine development and vaccination policy.
 • RAC nascholingsmiddag
  08 okt. 2018 Tijdens deze middag verneemt u de resultaten van regioprojecten uitgevoerd door GGD'en op de thema's "zwangeren" en "teken". Deelname is kosteloos. U kunt zich inschrijven via onderstaande link.
 • International Conference on Migration Health
  01 okt. 2018 Conferentie over internationale migratie en gezondheid (van migranten)
 • Seksuele gezondheid van A-Z
  25 sep. 2018 Het is tijd om weer eens de hoofden bij elkaar te steken en onze kennis up to date te brengen! Niet alleen komen de meeste actuele onderwerpen in de wereld van de seksuele gezondheid aan bod, er is ook voldoende ruimte voor discussie, netwerken en gewoon een gezellig samenzijn. Kom je ook?
 • 22nd International AIDS Conference
  23 jul. 2018 De Internationale AIDS Conferentie is de grootste conferentie aangaande global health in de wereld. De 22ste Internationale AIDS Conferentie zal worden gehouden in Amsterdam van 23 – 27 juli 2018.
 • NVIB-tweedaagse 'Mis de boot niet'
  28 sep. 2017 NVIB-tweedaagse 'Mis de boot niet'