KAMG-congres 14 december as. Aanmelden kan nog!

Het KAMG-congres 2018: "Effectief communiceren over publieke gezondheid". Het vindt plaats in Driebergen op 14 december 2018.

Kijk voor meer informatie op: https://www.kamg.nl/congres/

Op het KAMG-congres 2018 hoor je als public health arts van zwaargewichten als secretaris-generaal van VWS Erik Gerritsen, leidend bestuurskundige Paul ’t Hart, participatie-expert prof. Christine Dedding en entrepreNURSE Shawna Butler (U.S.) meer over theorie en praktijk van effectief communiceren. Je neemt deel aan twee workshops waarin je praktische tools krijgt en zelf aan de slag gaat. Het KAMG bestuur presenteert actuele ontwikkelingen en inzichten. Natuurlijk is er tevens ruim de tijd om elkaar te ontmoeten en uit te wisselen.

Meer nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht